Näin se sitten alkaa..huimassa 24,5 vuoden iässä päätin ruveta purkamaan päivän tapahtumat tänne..(suurin kysymys tällä hetkellä on käyttääkö isoja kirjaimia vai ei?ärsyttävää keskittyä niihin koko ajan.. :)) On hetkiä, kun täytyy minimalisoida päivän kysymykset mahdollisemman pieniin tekoihin, jotta voisi sitten huomenna keskittyä vielä suurempiin kysymyksiin, kuten pitäisikö alkaa tekemään suorittamattomia kursseja kouluuun vaiko katsoa sängyllä elokuvaa?Tämän lumipallon kasvaessa mä pääsen vielä joku päivä oikeasti SUURTEN kysymysten vauhtiin..Eilen kyseenalaistin hieman (vain hieman)  kreationismia kämppiksen kanssa, olisi se mahtavaa jos voisi tulla sauruksella kouluun..grr..

Huomasin tulleeni jo hieman vanhemmaksi kolme viikkoa sitten, kun mahtava vastustuskykyni päästi influenssa viruksen jylläämään kropassani..(this have never happened before).. Vastaiskuna vanhenemisella ja ennaltaehkäisynä paikkojen osoittamisesta etelään liikunta ROCKS!Hulluna juoksuintoisena ihmisenä kuumehouruissa tilasin itselleni sykemittarin ja päätin vielä tämän päälle aloittaa itsepuoluslajin, jolla voin tökätä kumoon kaikki epäilijät iän suhteen! :) Ja tottahan sekin on, että entisen kahden ryyppypäivän sijasta päivät ovat vaihtuneet kahden päivän krapulaan ja väsymykseen..Ollapa siis vielä 16.. <- huomioi ISO kirjain(päätin käyttää niitä isoja)..Mutta kyllä se kebab maistuu ihan yhtä hyvälle, joka aamu..Ikävä vain äitiä, joka tuo buranaa..

Sukulaiset myös odottavat ja painostavat vuosien kiertyessä jotain perhejuttuja..Mitä ne on??!!??Olo on vielä kuin teinillä ja taisin juuri kaivaa ne maiharisaappaatkin kaapin pohjalta ja suunnitella uutta lävistystä iskuna ikää vastaan..Ja minkä takia mä edes vielä stressaan tätä elämää, vakuuttavasti olen vinkunut kavereillekin jo muutaman vuoden ajan; että tästä se elämä alkaa.. :) Ja sehän alkaa joka viikko, mistäs sitä tietää vaikka huomenna sitä olisikin jo kellahtanut kumoon kultalähteeseen ja prinssi ratsullaan, kitara kainalossa napannu mut satulaaksoonsa.. :) (Mussa oikeasti on jotain romantikon vikaa kaiken tän; MÄ OSAAN IHAN ITSEKIN, PAINU SUOHON!! -asenteen keskellä..) Vaihtoehtonuoresta aikuiseksi kasvaminen on kivaa, suosittelen kaikille.. ;) Osaa juuri oikeassa suhteessa kyseenalaistaa aikuistumisen ja yhteiskunnan "sääntöihin" kasvamisen..

xxx Ginger

(kohta kaks viikkoa ilman tupakkaa)

P.S.Onko nyt sitten elämää, kun vika Harry Pottery tuli luettua?